Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ZABITA EKİPLER MARKET DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

ZABITA EKİPLER MARKET DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Artvin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketlerdeki etiketleri, son kullanma tarihleri gramaj ve hijyen kontrollerine devam ediyor.

Zabıta ekipleri, market kontrolleri kapsamında ürünlerin son kullanma tarihleri, etiket ile kasadaki fiyat uyuşmasını ve hijyen koşullarını denetlemek üzere rutin kontrollerine aralıksız devam ediyor. Kasadaki ürünün reyonda ki özellikleri uyuşmaması durumunda işletmeye uyarıda bulunuldu. Son kullanma tarihi geçmiş ürünler, tutanak tutularak alınıp imha edildi. Uyarıda bulunan marketlerde bir daha ki kontrolde eksiklikleri düzeltmeseler cezai işlem uygulanacak.

Zabıta müdürü Emrullah Özkaya, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocatepe’nin talimatı ile marketlerdeki denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirerek sözlerine şöyle devam etti:

“Ekiplerimiz şehrimizdeki marketleri düzenli olarak kontrol ederek raftaki ürünün gramajı ve fiyatının kasada aynı olup olmadığını son kullanma tarihlerine, saklama koşullarına uyup uymadıklarını denetliyorlar. Şartları yerine getirmeyen işletmelere şartları sağlaması için belli bir süre veriyoruz süre sonunda yine şartları yerine getirmediyse cezai işlemlerde bulunuyoruz. Başkanımız Sayın Mehmet Kocatepe’nin de isteği doğrultusunda vatandaşlarımızın daha güvenli alışveriş yapmaları için denetimlerimiz aralıksız sürecektir.”dedi.

BAŞKAN KOCATEPE GAZETECİLERE PROJELERİ GEZDİRDİ