Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / YÜZ AK’IYLA 4 YILLIK HİZMETLERİMİZİ HALKA SUNUYORUZ

YÜZ AK’IYLA 4 YILLIK HİZMETLERİMİZİ HALKA SUNUYORUZ

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, göreve geldiği günden bugüne kadar yaptıkları çalışmaları 10 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde Artvin halkına anlatacak.

Yüz Ak’ıyla 4 yıl içerisinde yapılan hizmetlerin tanıtım programı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladıktan sonra dört dörtlük hizmetlerin tanıtımının olduğu kısa video gösterimi yer alacak.

Video sunumları ardından Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kürsüye çıkarak tek tek yapılan ve devam eden projeler hakkında bilgi verecek.

Hizmet tanıtım programımıza tüm hemşerilerimizi davet eder saygılar sunarız.

ARTVİN BELEDİYE SPOR BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ