Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / YÜRÜYEN MERDİVENLER İÇİN SON KONTROLLER

YÜRÜYEN MERDİVENLER İÇİN SON KONTROLLER

Artvin Belediyesinin 2016 yılı 26 vizyon projelerinden biri olan ‘yürüyen merdiven’ projesine ramazan sonrası ilk kazma vuruluyor.

Kültür Sokağı projesi kapsamında vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için Cumhuriyet Caddesinden Sabit Osman Avcı Caddesi ve Halkevi Caddesine yapılacak olan yürüyen merdivenlerinin imalatı tamamlandı. İstanbul Büyük Şehir Belediyesinden gelen yüklenici müteahhit firma son alan incelemesini, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak eşliğinde gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Müteahhit firma ile son alan incelemesinin ardından konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yürüyen merdiven ve Kültür Sokağı projesi çalışmalarına bayram sonrası başlanacağının müjdesini verdi. Yürüyen merdiven imalatının tamamlandığını belirten Kocatepe, “ yüklenici firmamızla son kez alan incelemesini gerçekleştirdik. Yürüyen merdivenlerin yapılacağı alandaki dükkânları da göz önüne alarak çalışmanın nasıl yapılabileceği üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah ramazan bayramının ardından ilk kazma vurularak bir ay gibi bir sürede tamamlanacak. Şimdiden yürüyen merdivenlerimiz şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun”dedi.

Yürüyen merdiven için incelemeler sırasında vatandaşlar başkan Kocatepe’ye teşekkür ederek Belediye çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdiler.

BAŞKAN KOCATEPE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEK İÇİN STRASBOURG’DA