Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / YENİ GİRİŞ YOLU PROJESİNİN TEMELİ ATILIYOR

YENİ GİRİŞ YOLU PROJESİNİN TEMELİ ATILIYOR

26 VİZYON PROJEDEN BİR TANESİ DAHA BUGÜN HAYATA GEÇİYOR

Artvin’in Giriş Trafiğini Rahatlatacak Yeni Giriş Yolu Projesinin Temeli Pazartesi günü  Atılıyor

Artvin Belediyesi’nin 2016 yılında ortaya koyduğu 26 Vizyon projeden bir tanesi daha bugün hayata geçiyor.

Yol medeniyettir anlayışıyla Artvin’de önemli projelere imza atan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe Artvin’in giriş trafiğini rahatlatacak yeni giriş yolu projesinin temelini Pazartesi başlatıyor.

Artvin Belediyesi 2016 26 Vizyon Proje kitapçığında yer alan Yeni Giriş Yol Projesi ile trafiğin yüzde 30 rahatlayacağı hedefleniyor. Hastahane – AVM arası çevre yolu olarak bilinen yolun genişletilmesi trafiği yüzde 30 rahatlatmıştı. Şehrin giriş trafiğini rahatlatmak amacıyla ise yeni bir proje daha yaparak giriş yolunu İsmet Acar Bulvarı altından Cumhuriyet Caddesine (2.Cadde) bağlayacak proje Artvin Belediyesi 2016 26 Vizyon Proje kitapçığında yer almıştı.

Artvin halkının heyecanla beklediği projelerden biri olan şehre Yeni Giriş Yolu Projesi için çalışmalar Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımı ile bugün saat 11.30’da  Kamiloğlu Petrol karşısında yapılacak temel atma töreniyle start alıyor.

Artvin için önemli yeni giriş yolu projesi İsmet Acar Bulvarı altından başlayacak olan yol, belediye binasının arkasından Cumhuriyet Caddesi’ne (2.Cadde) bağlantı olarak yapılacak. Yapılacak bağlantı yolu için ön çalışmalar hafta sonu tam mesai ile yol kenarında bulunan beton elektrik direkleri ve ağaç söküm çalışmaları devam ederek temel atma törenine yetiştirildi.  Ayrıca yol kenarında bulunan ağaçlar kökünden sökülüp başka alana naklediliyor.

TBB’DEN ARTVİN’DE İŞ MAKİNALARI HİBE EDİLDİ