Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BAŞARILAR DİLERİM

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BAŞARILAR DİLERİM

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

Belediye Başkanı Kocatepe, 18 Eylül’de başlayacak 2017-2018 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öncelikle yeni eğitim – öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Kocatepe, şunları kaydetti: “Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkanlarını seferber eden Artvin Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir. Okullarımızın ihtiyaçlarını, talep ve önerilerini dikkate alıp imkânlarımız doğrultusunda destek oluyoruz.

Biliyoruz ki Türkiye’nin kalkınmasında ki en önemli nokta eğitimdir. Bizlerde bunun bilincinde olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha emin adımlarla ulaşmak için en eğitim yuvalarına Artvin Belediyesi olarak gerekli desteği ve yatırımları yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz.

Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı