Anasayfa / Haberler / YARİ FİNAL HEYECANINA SENDE ORTAK OL

YARİ FİNAL HEYECANINA SENDE ORTAK OL

Artvin Belediye Basketbol Takımı İlk maçta harika oyunuyla rakibini 8 sayı farkla yenerek Salı günü oynanacak olan maçı da alıp seride 2-0 öne geçip yarı finale adını yazdırmak istiyor.

Artvin Boğaları 3.Lig Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde çeyrek finalin ilk maçında Tokat Erbaa’yı Tokat da 72-64 yenerek seride 1-0 öne geçerek büyük avantaj yakalayan, Artvin Boğaları 26 Nisan Salı Günü saat 16.00 da kendi sahası ve seyircisi önünde oynayacağı maça odaklandı.

Çeyrek finaldeki eşleşme ve 2’ci maç öncesi açıklama yapan Artvin Belediyesi Basketbol Takımının onursal Başkanı Mehmet Kocatepe; ‘’ Bugün çok önemli bir maça çıkacağız daha öncede grupta da karşılaştığımız ve iki maçta da yendiğimiz Tokat Erbaa takımıyla çeyrek finalde tekrar eşleştik çeyrek finalin ilk maçını Tokat’ta 8 sayı farkla galip gelip bugün ki maçı da kendi saha ve seyirci önümüzde kazanıp seride 2-0 öne geçip finaller öncesi oynayacağımız yarı finale yükselmek istiyoruz” dedi.

Kocatepe; “Kayseri Üniversite Gençlik, Bursa Nilüfer Belediyesi maçının kazanıyla son 6’ya kalmak için mücadele vereceğiz inşallah bu maçı da kazanıp Bolu’da yapılacak olan 2.Lige çıkma maçlarına katılıp oradan da ilk ikiye girip hedefimiz olan ikinci lige yükselmek” diye konuştu.

Artvin Belediyesi Basketbol Takımının Onursal Başkanı Mehmet Kocatepe son olarak bugün saat 16.00 da oynanacak olan kader maçımıza tüm Artvin Halkını spor salonuna beklediklerini, onlara her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduklarını belirterek tüm taraftarı basketbol heyecanına ortak olmaya çağırdı.

(Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)

26  NİSAN 4

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı