Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / WHATSAPP İHBAR HATTI ÇÖZÜMÜN ADRESİ

WHATSAPP İHBAR HATTI ÇÖZÜMÜN ADRESİ

Artvin Belediyesi Beyaz masa birimi,  vatandaşların çözüm adresi oldu.

Beyaz Masa’ya yapılan başvuruların tümü işleme alınırken, sorun veya istek ilgili müdürlüklere iletilip çözüm süreci takip edilerek vatandaşlara bilgi veriliyor.

Artvin Belediyesi Beyaz Masa ekipleri, 153 numaralı telefonla, 7 gün 24 saat vatandaşlardan gelen her türlü istek ve şikâyetin anında değerlendirmeye alarak ilgili birimlere yönlendiriyor. Sosyal belediyecilikte orta koyduğu hizmetlerin yanı sıra interaktif belediyecikte öncü olan Artvin Belediyesi, vatandaşların en hızlı şekilde sorunlarını aktarabilmeleri için kurduğu 153 Beyaz Masa, Facebook ve Whatsapp (0541 212 3711) uygulamalarıyla gelen talep ve şikâyetleri anında dikkate alarak gerekli birimler ile görüşüp süreci takip ederek vatandaşlara geri dönüş sağlıyor.

Vatandaş uygulamadan oldukça memnun olduğunu dile getirerek mahallede gelen kanalizasyon sorununu beyaz masa birimine haber verdikten kısa bir süre içerisinde çözüldüğünü söyledi.

Whatsapp ihbar hattına mesaj atan  Orta Mahalle sakini M.Volkan Köse, sosyal medya hesabında paylaştığı teşekkür mesajında “19/06/2018 Salı günü Orta mahalle Dr.Tahsin Baba sk. Kiraz apartmanı arkasında yaşanan logar sorununun çözümü konusunda gayretlerinden dolayı Artvin Belediyesi Whatsapp ekibine ve saha çalışanlarına teşekkür ediyorum. #ArtvinBelediyesi” ifadelerine yer verdi.

ARTVİN BELEDİYESİ ŞEHİRDEKİ DERE YATAKLARINI TEMİZLEDİ