Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Umreye Giden Öğrenci ve Öğretmenlerden Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye Teşekkür Ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuyla, Artvin Milletvekili İsrafil KIŞLA ile Artvin Valiliği, Artvin Belediyesi ve Artvin Müftülüğünün katkılarıyla ilimizdeki İmam Hatip Liselerine dereceyle giren 12 öğrenci Karne tatili sürecinde 12 günlük umreye gittiler. Umreden dönen öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Bürlükkara, Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim TABAK ve öğretmenleriyle birlikte   Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kacatepe’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Öğrencileri makamında kabul eden Başkan Kocaetepe ve Eşi Hacer Kocatepe, umre ziyaretinde bulunan öğrencilerle sohbet ederek duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Öğrenciler bu kutsal yolculuğa vesile olduğu için kendisine teşekkür ederek umreden getirdikleri hediyeleri takdim ettiler.

Başkan Kocatepe,   öğrenci ve öğretmenlerle bir süre  sohbet edip onlarla anılarını paylaştı, “Gençler geleceğimizin teminatıdır, ülkesi ve milleti için fedakarlık yapmak da inancımızın gereğidir. O mübarek yerleri tam zamanında gördünüz, bu ziyaret umarım size bir ömür  rehberlik eder.” diyerek  bundan sonraki öğrenin hayatlarında çok çalışmaları ve başarılı olmaları temennisinde bulundu.

KOCATEPE ARTVİN’DE Kİ ÇALIŞMALARINI AVRUPA KONSEYİNDE ANLATTI