Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / UFKA YOLCULUK KÜLTÜR YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

UFKA YOLCULUK KÜLTÜR YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye genelinde düzenlenen Artvin de ki proje ortağı Ensar Vakfı olan Ufka Yolculuk Kültür Yarışması da dereceye girenlere ödül töreni düzenlendi.

Artvin Ensar Vakfı şubesinde düzenlenen ödül törenine Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Ensar Vakfı Şube Başkanı Tamer Yıldırım, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, İl Müftü Yardımcısı Muhammet Aydın, Memur Sen İl Başkanı İbrahim İnce, İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı ve Artvinliler Vakfı yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Mehmet Ağırbaş’ın Kur’an-ı  Kerim tilaveti ile başlayan ödül töreni  Ensar Vakfı Şube Başkanı Tamer Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Komite adına konuşan Tamer Yıldırım, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarının bu yıl 4’üncünü Hadis okuma temasıyla yaptıklarını, yarışmaya ülke genelinde 360 bin Artvin de ise 1024 kişinin başvurduğunu hatırlattı.  Şube Başkanı Yıldırım, “ Ülke genelinde düzenlenen yarışmayın Artvin’de ki ayağını Ensar Vakfı olarak bizler üstlendik. İlimizde 1024 kişi yarışmaya başvuruda bulundu. Yarışmacılara riyazüs salihin den 1001 seçme hadis kitabından soruların soruldu. 3 kategoride değerlendirme sonucu dereceye giren arkadaşlarımıza onurlandırmak adına ödül töreni düzenledik. Ayrıca yarışmaya sponsor olan ve organizede yardımcı olan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ye, Artvin İzcilik Kulübü Derneğine, Memur Sen İl Başkanlığına ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi.

Programda İl Müftü Yardımcısı Muhammet Aydın, hadis konulu kısa bir bilgilendirmelerde bulunarak Merkez İmam Hatip Ortaokulu’ndan Beyza Yıldırım’da naat-ı şerif okudu.

Dereceye giren öğrencilere Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ödüllerini takdim ederken yarışmayı düzenleyenlere teşekkür ederek öğrencileri de tebrik etti.

3 Kategoride dereceye girenler;

A  KATAGORİSİ