Anasayfa / Haberler / U19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ARTVİN DE BAŞLADI

U19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ARTVİN DE BAŞLADI

U19 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Maçları Artvin De Başladı.

Türkiye Şampiyonasının ilk karşılaşması 05.05.2016 Perşembe (Bugün) Erzurum Ağır Bakım Spor ile Trabzon Yol Spor ’un başlama vuruşunu Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile Artvin Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Sadettin Dağ yaptı.

U 19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe futbol müsabakaları 05 – 08 Mayıs tarihleri arasında İskebe şehir stadyumunda oynanacak olan müsabakalara Trabzon Hekimoğlu Doğan Spor, Trabzon Yol Spor, Rize Çaykur Spor, Erzurum Ağır Bakım Spor, Iğdır Aras Spor ve Giresun Görele spor kulüpleri katıldı.

Şampiyonanın başlama vuruşunu yapan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, dostça ve kardeşçe bir turnuva geçmesini dileyerek bütün kulüplere başarılar diledi. Kocatepe, ‘’1.Kademe U19 Türkiye Şampiyonasının şehrimizde yapılması spor organizasyonları açısından önemli. Şehrimizde yıl boyunca farklı branşlardan sporcu kardeşlerimizi ağırlıyoruz. Şimdi de 5 ilden gelen kulüplerimiz şehir Stadımızda Türkiye Şampiyonu finaline katılmak için karşılaşmalar yapacaklar. Şimdiden tüm kulüp yöneticilerimize ve sporcularımıza başarılar diliyor dostça ve kardeşçe bir turnuva olmasını temenni ediyorum” dedi.

(Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı