Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE, TÜRKİYE’NİN EN YÜKSEK CAM TERASINDA NİKÂH KIYDI

BAŞKAN KOCATEPE, TÜRKİYE’NİN EN YÜKSEK CAM TERASINDA NİKÂH KIYDI

Artvin’de 220 Metre yüksekliğiyle Türkiye’de ki en yüksek cam seyir terası olma özelliğine sahip Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne ait Hatila Vadisi Cam Seyir Terasında nikâhları kıydıran Gizem Gazioğlu – Hüseyin Şentürk çifti bir ilke imza atmış oldu.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin kıydığı nikâhın ardından 220 metre yükseklikte ki cam seyir terasında davetliler ile birlikte horon oynayan genç çiftin mutlulukları yüzlerinden okundu.

Gelinin annesinin fikri olduğu için çılgınca bir nikâh yapmak amacıyla Hatila Vadisi Cam Seyir Terası’nda nikâh kıydıklarını dile getiren damat Hüseyin Şentürk,” 220 metre yükseklikte böyle bir heyecanı adrenalini yaşamak yükseklik korkusu olanlarla birlikte mutluluğa evet demek unutulmaz bir şey olur. Kayın validem daha çılgın bir şey isteseydi onu da yapardık. İleride çocuklarımıza torunlarımıza aktarabilecek güzel anılarımızdır. Ailemizle birlikte böyle güzel tatlı anılarımızın olması güzel bir şey. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Gelin Gizem Gazioğlu ise Cam seyir terasında nikah kıydırma fikrini yakın arkadaşlarına söylediğinde olumsuz tepkiler aldığını fakat hayallerinin gerçek olduğunu dile getirerek “ Cam seyir terasında nikah kıydırmak istiyoruz dediğimiz de arkadaşlarımız bize olmaz yapamazsınız izin vermezler dediler. Bizde nişanlımla Belediye Başkanımızı ziyaret ederek fikrimizi söyledik.  Gerekli izinlerin alınmasında yardımcı oldu. Nikâhımızı da kendisin kıydı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gelin Gazioğlu ailenin tek çocuğu olduğu için annesinin nikah törenin farklı olmasını istediğini ve damadının Hatilalı olması dolayısıyla da Cam seyir terasında nikâh yapılabileceği fikrini kırmayıp uyguladıklarını da sözlerine ekledi.

Gelinin annesi Emine Demirtaş, Cam seyir terasının da nikah fikrinin gerçekleşmesinin heyecanını yaşadığını ifade ederek çocuklarına bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Başkan Kocatepe ‘Artvin Halkı Enleri Zirvede Yaşar’

Genç çiftin nikâhı kıyan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin’in her şeyi en’leriyle zirvede yaşadığını ifade ederek Türkiye’nin en yüksek cam seyir terasında nikâh kıymanın ayrıcalığını yaşadığını dile getirdi.

Başkan Kocatepe; “ Türkiye’nin en yüksek cam seyir terası olarak bildiğimiz ve yine Türkiye’nin en vahşi doğasında sahip Hatila Vadisi milli parklardayız. Yaban hayvanları, geniş flora faunasıyla en’ler kenti Artvin’in en güzel mekânı.  Damadımız Hatilalı olunca ömründe de bir kere evlenecekse tam da yerini buldu. Doğanın doğal güzelliklerin ortasında dünya evine giriyorlar.  Aslında genç çiftimiz dünya da cennete giriyorlar da diye biliriz. Burası çok güzel bir yer. Gençlerimizin davetini kırmadık nikâhlarını biz kıyalım dedik. Hem kendileri için unutulmaz bir anı olur hemde seyir terasımızın bir ilki olur. Bundan sonra belki de gençlerimiz burada nikah kıyacaklar. Buradan tüm dünyaya sevgiyi, barışı, dostluğu ve tabiî ki bu gençlerimizin nikâhını ilan etmiş oluyoruz” dedi.

Konuşmaların ve kıyılan nikahın ardından  Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, aile cüzdanını gelin ve damada birlikte vererek gönüllerinin, muhabbetlerinin daim olması  temennisinde bulundu.

Nikah töreni çekilen hatıra fotoğraflarıyla ve oynanan horonlarla sona erdi.

HAYVAN BAKIM EVİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR