Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / TORUN VE EVLAT ÖZLEMLERİNİ GİDERDİLER

TORUN VE EVLAT ÖZLEMLERİNİ GİDERDİLER

Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Tiyatro ekibi Artvin’in Şavşat ilçesinde bulunan Naime İsmail Yılmaz Huzurevine sürpriz ziyaret ederek huzur evi sakinleriyle eğlenceli vakit geçirdiler.

Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Tiyatro ekibi Artvin’nin Şavşat ilçesinde bulunan Naime İsmail Yılmaz huzur evine gerçekleştirdikleri sürpriz ziyarette yalnız olmadıklarını hissettirerek sohbet ettiler.  Yaklaşık 2 saat süren ziyarette yaşlılarla horon oynayan tiyatrocular maniler söyleterek hoşça vakit geçirdiler.

Öztürk Serengil Tiyatro ekibi eğitmeni Tuğçe  Öztürk ve Gökhan Dokur; Yaşlı ninelerin, dedelerin bir nebzede olsa torun, evlat özlemlerini giderdikler içini  çok mutlu olduklarını ifade ederek,  bu ziyaretin bir tanışma olduğunu ve ilerleyen zamanlarda yaşlılara özel oyun sergileyeceklerinin müjdesini verdiler.

Şehriban Nine, bu tür ziyaretlerin kendilerine iyi geldiğini belirterek, Öztürk Serengil Tiyatro ekibi oyuncularına, ‘Siz Macahelden mi geldiniz Macahel balı kadar tatlısınız’ diyerek mutluluğunu belli etti.

Huzurevi sakinleri: “Artvin Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe ve ziyareti gerçekleştiren tiyatrocu evlatlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu tür ziyaretler bize çok iyi geliyor. Her hafta gelmelerini istiyoruz. Çocuklarımızı ve torunlarımızın hasretini gideriyoruz” dedi.

BAKAN ÇELİKTEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET