Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / SERACETTİN YAZAN’DAN BAŞKAN ELÇİN’E TEBRİK ZİYARETİ

SERACETTİN YAZAN’DAN BAŞKAN ELÇİN’E TEBRİK ZİYARETİ

1994-1999 yılları arasında Artvin Belediye Başkanlığı görevini yürüten Seracettin Yazan, 31 Mart yerel seçimlerinde halkın %50.96 oyunu alarak Artvin Belediye Başkanlığı görevine seçilen Demirhan Elçin’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Seracettin Yazan, 3 Nisan’da mazbatasını alarak göreve başlayan  Başkan Elçin’i tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Başkan Elçin, nazik ziyaretlerinden dolayı Yazan’a teşekkür ederek tecrübelerinden faydalanacağını, her yapacağı işleri bir bilene danışacağını Artvin’i birlikte yöneteceklerini söyledi.

Ziyaret sonunda eski Başkan Yazan, Başkan Elçin’e yakma  metodu ile yapılmış Atatürk tablosu hediye etti.

ARTVİN BELEDİYESİ ŞEFFAF BELEDİYECİLİĞİN İLK ADIMLARINI ATTI