Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ŞEHİT EROL İNCE İMAM HATİP ORTAOKULU ÜÇÜNCÜ MEZUNLARINI VERDİ

ŞEHİT EROL İNCE İMAM HATİP ORTAOKULU ÜÇÜNCÜ MEZUNLARINI VERDİ

Artvin Şehit Erol İnce İmam Hatip ortaokulu bitiren 43 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Şehit Erol İnce İmam Hatip ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, okul müdürü Hüseyin Şimşek, AK Parti Artvin İl Başkan Yardımcısı Yüksel Kantar, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Dursun Coşkun, Gençlik Merkezi Müdürü Latif Yılmaztürk, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okulda 4 yıl boyunca tüm emeğini ortaya koyan öğrencilerden Yunus Emre Kantar 99.19 puanla birinci, Zehra Öğcem 97.70 puanla ikinci, Yağmur Güney 97.68 puanla üçüncü oldu. Derece yapan öğrencilere plaket ve mezuniyet diplomasını Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe öğrencilerin velileri ile birlikte vererek tebrik etti.

Törende mezun olan öğrenciler adına Yağmur Güney konuşma yaparak Okul birincisi Yunus Emre Kantar ‘da okul kütüğüne künyesini çaktı.

Okul tanıtımı ve öğrencilerin yıl içerisinde ki anılarından oluşan slâytların izletildiği törende açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hüseyin Şimşek, bu yıl 3’üncü mezunlarını verdiklerini hatırlatarak bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelindiğini söyledi.

Şimşek ; “Bu günün haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Değerli velilerimiz 4 yıl önce emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyorum.

Sevgili gençler; Sizden sahip olmanızı istediğim üç şey 1- sağlığınız 2- mutluluğunuz,3-Milli ve Manevi değerlerle donanmış ahlaklı ve başarılı olmanızdır. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız. Kavrayınız ki muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşıyınız. Sizlerden dürüst, adil iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı olmanızı arzuluyorum.

Değerli gençler, Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyorum.

Saygıdeğer misafirler Şehit Erol İnce İmam Hatip ortaokulu yarınların güçlü ve büyük Türkiye’ sini gerçekleştirecek, Artvin İlimizin en önemli eğitim kurumlarından birisidir.300 öğrencisi ve her geçen gün artan sayısıyla güçlü bir kurumudur. Dolaysıyla bu günün bizlere yakışır, düzeyi yüksek mutlu bir gün olarak hepimizin anılarında yer almasını temenni ediyorum”dedi.

Kocatepe: Geleceğin Teminatı Gençlerimize Güveniyoruz

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, törende yaptığı konuşmada mezun olan öğrencileri tebrik ederek yeni eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Kocatepe ; “Çocuklarımız artık büyüyor. Gençlik dönemine adım atıyorlar. Biz veliler olarak onların düşüncelerini, yaşam tarzlarını fikirlerini önemseyerek ona göre hareket etmeliyiz. Anneler, Babalar sizler bizler çocuklarımızın gözünde kahramanlarız.  Gelişim sürecinden sonra 18 yaşına geldiklerinde sevgi ortamında yetişen çocuklarımız bizlerin teminatı olarak büyüyecekler.  İnancımızın, vatanımızın, bayrağımızın teminatı gençlerimizdir onlara güveniyoruz.”diye konuştu.

Tören, mezun olan öğrencilere protokol ve öğretmenleri tarafından mezuniyet diploması verilmesi ardından  öğrencilerin okul bahçesinde kep atmasıyla sona erdi.

Fotoğraf albümü için tıklayınız

ARTVİN BELEDİYESİNDEN MİLLİ BİR ADIM DAHA