Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ŞEHİR YENİ GİRİŞ YOLUNDA PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ŞEHİR YENİ GİRİŞ YOLUNDA PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Artvin Belediyesinin Vizyon projelerinden biri ve giriş trafiğini tamamen çözecek olan Artvin Şehir Merkezine yeni giriş yolunun bağlantısı yapılarak peyzaj çalışmalarına başlanıldı.

Yeni giriş yolunda yapılan çalışmaları Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak, AK Parti Artvin İl Başkan Yardımcıları Yüksel Kantar, İdris Taşkın yerinde inceledi.

Yapılan inceleme sonrasında Başkan Mehmet Kocatepe, Yeni giriş yolunun Mayıs ayı içerisinde tamamen bitmiş şekilde hizmete açılacağını söyledi.

Kocatepe yaptığı açıklamada ; “şehrin giriş trafiğini rahatlamak için ortaya koyduğumuz projenin son aşamasına geldik.  Mart ayı ortası itibariyle yolumuz Belediyemizin girişine kadar bağlantısı tamamlandı. Hiç ara vermeden üst yapı ve peyzaj çalışmalarına başladık. Yolumuzun üst tarafından gelebilecek olası toprak kaymalarını önlemek amacıyla beton perde, taş duvarı yapıyoruz. Yayalarımızın güvenliği açısından kaldırım ve kaldırım kenarlarına korkuluk yapılacak. Bununla birlikte yağmur suyu kanalları, görsellik oluşturacak şekilde aydınlatma ve son olarak ta sergi serilerek finişher ile sıcak asfalt kaplamasını yapıp mayıs ayı içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

İnönü Caddesini Dinlengah binasının karşısından yeni bir güzergâhla Cumhuriyet Meydanından (Atapark arkası) geçip Cumhuriyet Caddesine bağlaycak başlangıç ve bitiş noktası arasındaki 28.66 metre kod farkıyla, yaklaşık 330 metre uzunluğunda yüzde 9,84 eğimle toprakarme dolgu sıkıştırma yöntemi ile yapılmıştı.

KADİR GECESİNDE HASTALAR UNUTULMADI