Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / SAMSUN MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET

SAMSUN MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yerel seçimler öncesi bir dizi ziyaretlerde bulunmak için ilimize gelen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Yapılan hizmetler hakkında kısa bilgi veren başkan Kocatepe, Milletvekili Yılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Belediyecilik adına tecrübelerinden yararlandıklarını söyledi.

Milletvekili Yılmaz, Başkan Kocatepe’ye Artvin için çok güzel projelere imza attığını söyleyerek, çalışmalarında ki başarılarının devamını diledi.

Ziyaret Başkan Kocatepe, taş üstüne baskılı Artvin fotoğrafı hediye etmesinin ardından Milletvekili Yılmaz, AK Parti Artvin İl Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla düzenlenen toplantıya katılmak üzere belediyeden ayrıldı.

Ziyarette AK Parti Artvin Milletvekili Av.Erkan Balta, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan ve Aydemir Akköy yer aldı.

ARTVİN BELEDİYESİ KASIM AYI 1.OTURUM MECLİS KARARLARI ÖZETİ