Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ŞAMPİYON EKİP BAŞKAN KOCATEPE’Yİ ZİYARET ETTİ

ŞAMPİYON EKİP BAŞKAN KOCATEPE’Yİ ZİYARET ETTİ

Artvin’e bir ilki yaşatan Artvin Belediyesi Halk Oyunları Doğa ve Su Sporları Spor Kulübü minikler Halk Oyunları ekibi Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta Samsunda düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonasında Geleneksel Düzenlemesiz Dalda Artvin’i temsil eden Artvin Belediyesi Halk Oyunları Doğa ve Su Sporları Spor Kulübü 87.71 puanla Türkiye 3’ncüsü olarak minikler kategorisinde Artvin’e bir ilk yaşattı.

Minik halk oyunları ekibi Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek başarılarının karşılığında aldıkları kupayı takdim etti.

Başkan Kocatepe, Türkiye 3’üncüsü minikleri tebrik ederek ileride Türkiye Şampiyonluğu kupasını almalarını istedi.

Kocatepe; “Samsunda düzenlenen Halkoyunları Minikler Türkiye Şampiyonasında minik adımları ile büyük başarı elde ederek Türkiye 3’üncüşüğü ile Artvin’e bir ilki yaşatan gönüllerimizin birincisi miniklerimizi, onları bu yarışmaya hazırlayan hocalarını cani gönülden tebrik ediyorum. Yöneticilerine ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu sonuç Artvin’in halk oyunlarıyla özdeşleştiğinin kanıtı niteliğindedir. İnanıyorum ki ilerleyen yıllarda bu kategoride Artvin’e Türkiye Şampiyonluğu kupasını alacağınızı ümit ediyorum. Sizler bu yolda çok önemli adımlar atmış oldunuz ve ilimize bu dalda minikler kategorisinde bir ilki yaşattınız” dedi.

Halk Oyunları Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Başkanı Nurettin Albayrak ise, Samsun’a Tütüncüler Gençlik Spor Kulubü ve Artvin Belediyesi Halk Oyunları Doğa ve Su Sporları Spor Kulübü minik ekipleriyle katıldıklarını hatırlatarak her iki ekip başarılı gösteri yapıp bazı aksaklıklardan dolayı tek kupa ile döndüklerini söyledi. Albayrak; “ bizlerin Samsuna gidişinde ve orada konaklamamız da dahil emeği geçen başta Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kocatepe olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcımız Erkan Yazan, bazı idari amirler ve iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Artvin halk oyunları ile tanımış ve gönüllü turizm elçiliği görevini yürütüyoruz”dedi.

Başkan Kocatepe, minik oyunculara jest yaparak Artvin Belediyesi Marina Sosyal Tesissileri Artvin Sofrasında öğlen yemeği ve tekne turu ile ödüllendirdi.

Ziyarette, halk oyuncuları ekiplerinin yanı sıra antrenörler Büşra Pirinç, Ferhat Altuntaş, Aysun Tavşan ve öğrencilerin aileleri yer aldı.

KOCATEPE ARTVİN’DE Kİ ÇALIŞMALARINI AVRUPA KONSEYİNDE ANLATTI