Anasayfa / Haberler / SABAH NAMAZI SONRASI SICAK ÇORBA İKRAMI

SABAH NAMAZI SONRASI SICAK ÇORBA İKRAMI

Çanakkale savaşlarının 101. anma yıldönümü etkinlikleri kapsamın da Artvin’de okunan 1400 hatimin duası sabah namazında yapılarak cami çıkışında Artvin Belediyesi’nin çorba ve kandil simiti ikramı oldu.

Cami çıkışında Artvin Belediyesi tarafından vatandaşlara sıcak çorba ve kandil simiti ikramında Artvin Belediye Başkan vekili Erkan Yazan ve  zabıta personeli hazır bulundu.

Çanakkale savaşlarının 101. anma yıldönümü nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ‘250 Bin Şehide 250 Bin Hatim’ etkinliği kapsamında Artvin’de okunan 1400 hatimin duası sabah namazında yapıldı.2342-sabah-namazi-sonrasi-sicak-corba-ikrami-1032x0

Artvin Belediyesi ve Artvin İl Müftülüğü’nün organizasyonu ile Halitpaşa Camisi’ni dolduran vatandaşlar, sabah namazının ardından 1400 hatimin duasını yaptı. Dua öncesi konuşan Artvin İl Müftüsü Kemal Uçkun, “Çanakkale elhamdülillah Müslümanların dirildiği, ecdadımızın dirildiği yerdi. Çanakkale’de biz bir yere kaçmadık. Belki 253 bin şehit verdik ama ülkemizden bir başka yere gitmeden, çok şükür o gün sahip olduğumuz gibi, bugün de aynı topraklara sahip olmaya devam ediyoruz” dedi.

Sabah namazını kılan ve hatim dualarına katılan vatandaşlar, Çanakkale şehitlerini anmak için yapılan etkinlikten memnuniyetlerini dile getirdi.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ