Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / RAMAZAN AYINDA BELEDİYEDEN FIRIN DENETİMİ

RAMAZAN AYINDA BELEDİYEDEN FIRIN DENETİMİ

Artvin Belediyesi ramazan ayı dolayısıyla fırın denetimlerine başladı.

Artvin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Ayı münasebetiyle  vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması için fırınlarda ekmek, pide, hijyen ve gramaj denetimlerine başladı.

Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri denetimlerde fırınlarda gerekli denetimleri yaparak temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığını, genel temizlik ve ekmek fiyatlarının kontrolünü yaptı.

Artvin Belediyesi Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri kontrollerde eksiklikler tespit edilen fırınlar uyarılarak eksiklikleri gidermek için süre tanındı. Tanınan süre içerisinde eksiklikleri gidermeyen fırınlara cezai işlem uygulanacak. Denetimlerde ramazan ayının vazgeçilmezi olan ramazan pidelerinin gramaj ve fiyat kontrolü de yapıldı. Ramazan ayı boyunca 350 gr ramazan pidesi ise 2 TL olarak vatandaşların sofrasında yer alacak.

Halk sağlığı için fırınlarda rutin kontrollerin düzenli olarak yapıldığını belirten Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ,  “Ramazan ayında vatandaşlarımızın daha iyi, kaliteli hizmet alabilmeleri, sağlıklı ve temiz ekmek yiyebilmeleri için fırınlarda rutin olarak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ramazan Ayına girilmesin nedeniyle denetimlerimizi biraz daha sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediye olarak bu tür denetimlere aralıksız devam edeceğiz” dedi.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ