Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ÖZTÜRK SERENGİL’İN DOĞUM GÜNÜ ANISINA PASTA KESİLDİ

ÖZTÜRK SERENGİL’İN DOĞUM GÜNÜ ANISINA PASTA KESİLDİ

Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu ekibi Artvinli hemşehirimiz sanatçı Öztürk Serengil’in 86. yaş günü anısına pasta keserek yad etti.

Artvin Belediyesi nikâh salonunda organize edilen doğum günü pastasını Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu ekibi birlikte kesti.

Artvin Belediyesi Tiyatro topluluğu, Başkan Mehmet Kocatepe’ye “sayın başkanımız; Biz gençlere güvendiğiniz ve destek olduğunuz için size minnettarız. Her şey için sonsuz teşekkür ederiz” yazılı not ile el yapımı özel buket çiçek takdim etti.

Başkan Kocatepe, çiçeği Öztürk Serengil adına aldığını ifade ederek şunları söyledi. Kocatepe, “ Türk tiyatrosunun çok önemli simalarındandı Öztürk Serengil. O bir Artvinli idi. Bizde Tiyatro topluluğunu kurarken istedim ki onun ismi layık olduğu yerde öncelikle hemşerilerinin olduğu kentte yaşasın ve onun uğraştığı işle anılarak yaşasın. Öztürk Serengil Sahnesi Artvin Belediyesi Tiyatro Topluluğu böyle bir anı böyle bir isimle başladı. Aslında bu pasta kesiminde Seren hanımla canlı bağlantı yapmak istiyorduk fakat Amerika da olduğu için saat farkı dolayısıyla isteğimiz olamadı. Biz büyük ustamızın doğum günü münasebetiyle istedik ki onun doğum günü pastasını onun hemşerileri sizler bizler birlikte kesmiş olalım. Öztürk Serengil anısına doğum günü pastasını Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro topluluğu ile birlikte keselim” dedi.

“ Büyük ustamız hemşerimiz değerli sanatçımız Öztürk Serengil ağabeyimiz 86 yaşında kalbimiz de yaşıyor” yazılı notu ekibin en küçük üyesi Tuana Özçelik sesli okuyarak pasta kesimi gerçekleşti.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ