Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ÖLÇÜ AYARI İÇİN SON TARİH 28 ŞUBAT

ÖLÇÜ AYARI İÇİN SON TARİH 28 ŞUBAT

Muayene yaptırmak için vatandaşların Artvin Belediyesi Ölçü Ayar Memurluğuna son gün olan 28 Şubat 2018 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekiyor.

Artvin Belediyesi, 2018 yılı için ölçü tartı ve tartı aletlerinin muayene ve damgalama zamanının geldiğini bildirdi.

Artvin Belediyesince yapılan açıklamada; “28 Şubat’ta sona erecek muayene için, evlerinde ve iş yerlerinde ölçü tartı aletlerinin muayene ve damgalama zamanı gelmiş olup, 2 yılını doldurmuş olan Baskül, Asma kantar, masa terazi, İbreli terazi, Elektronik terazi, metre, litre gibi bilumum, ölçü tartı ve tartı aletleri bulunduran, tüm vatandaşlarımızın 28/02/2018 Çarşamba  günü mesai saati sonuna kadar Artvin Belediyesi Ölçü Ayar Memurluğuna müracat etmeleri gerekiyor.”

Beyan bildirimi yapmayan ölçü, tartı alet sahipleri hakkında 3516 ölçüler kanunun ilgili maddeleri gereği işlem yapılacağı da bildirildi.

Ölçü Tartı Aletleri Beyanı İçin Gerekenler evraklar;

1- T.C Kimlik fotokopisi