Anasayfa / Galeri / MİLKBAR BROTHER’S ARTVİN ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

MİLKBAR BROTHER’S ARTVİN ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

KOCATEPE; ” SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ ÇAYAĞZI PRESTİJ BİR MAHALLE HALİNE GELİYOR”

Milkbar Brother’s Artvin Şubesi Hizmete Girdi, Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’nin katıldığı açılış töreniyle hizmete girdi.

Çayağzı Mahallesinde hizmet verecek olan Milkbar Brother’s’in açılış programına Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe,eşi Hacer Kocatepe, ARTSO Başkanı Kurtul Özel,İşletme sahipleri, Engin Sönmez, Fatih Avcı, Ümit Bayraktutan ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Mehmet Kocatepe, Artvin’in çok leziz ve özel bir mekân kazandığını belirterek Artvin’in her alanda güzelleşmeye ve kazanmaya devam ettiğini söyledi.

Kocatepe; “şehir girişi Artvin’in 7. Caddesi olacak diye söylemiştim. Ankara’da 7. Cadde biliyorsunuz sosyal mekanları gençlerin takıldığı dinlendiği oturduğu prestij mekanların olduğu bir cadde. Artvin’imizin girişini de o halde dizayn etmek gerekiyordu. Üniversite kampusumuzun Çayağzı mahallesine gelmesiyle birlikte bu caddenin de yavaş yavaş hareketlilik kazanması güzel oldu.  Her mahallenin kendi rantını kendi hareketliliğini kazanması bizim belediye olarak en çok arzu ettiğimiz konuydu. Bunu en güzel şekilde Çayağzı Mahallesi başardı başarmaya da devam ediyor.

Başlangıçtan bugüne kadar Çayağzı mahallemiz dev adımlarla gerçek anlamda şehrin prestij merkezi olmaya devam ediyor. Bu anlamda başta özel sektör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.  Artvin’imizde yeni bir alanı özellikle hizmet sektöründe marka bir alanın açılması şehrimizin geleceği adına turizm adına öğrencilerin bu şehri tercih etmesi adına gerçekten bizi mutlu ediyor. Bizleri daha büyük hizmetler daha büyük yatırımlar yapma noktasında heyecanlandırıyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle açılış gerçekleştirildi. Açılışın ardından Başkan Kocatepe ve İşletme sahipleri mekânı gezerek misafirlerle tek tek ilgilendiler.

Artvin’de Ahilik Haftası etkinlikleri başladı