Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / MAHALLELER YENİ OYUN PARKLARINA KAVUŞTU

MAHALLELER YENİ OYUN PARKLARINA KAVUŞTU

Artvin Belediyesi son bir ayda 6 yeni oyun park yapımını tamamlayarak 4 parkında alt yapı çalışmalarına başladı.

Artvin Belediyesi, Artvin’in dar sokaklarında, çocukların, arabalar arasında tehlikeli yerlerde oyun oynamamaları için var olan parkları revize ederek parkı olmayan mahallere de yeni parklar inşa etti. Dört buçuk yılda var olan 11 çocuk parkının çevre düzenlemesi ve bakımlarına yaparak zemine kauçuk kaplama yaptı. Son yapılan parklarla birlikte 33 oyun parkı inşa ederek çocukların ve tüm vatandaşların hizmetine sundu.

Orta Mahalle Miralay Şükrü Bey Caddesi Adliye lojmanları yanı, 7 Mart İlk Okulu bahçesi, Balcıoğlu Mahallesi Baro Birliği yanı, Dere Mahallesi Livane Konutları önü,  Yeni Mahale Stad yanı ve Atatepe’nin oyun parkları inşası tamamlandı. Dere Mahallesi Yurttaş Saraç Caddesi, Orta Mahalle Hodlular Apartmanı yanı, Çayağzı Mahallesi Cevizdibi sokak su deposu arkasında ise oyun parkları yapımı için altyapı çalışmaları devam ediyor.

Artvin’e kazandırılan parklar yalnızca çocuklar için değil içerisinde bulundurduğu spor aletleri, banklar ve yeşil alanlarla yetişkinlere de hitap ediyor. Çocuklarını bu güvenli parklara getiren aileler spor aletlerinde sporlarını yaparak veya çocukları parkta oyun oynarken banklarda oturup dinlenebiliyorlar.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe; “Çocuklarımızın rahatça güven içinde oynayabilmeleri için parklar yaptık. Bu parklara spor aletleri ve banklar koyarak vatandaşlarımızın dinlenebileceği hoş zaman geçirebilecekleri sosyal yaşam alanları inşa etmeye devam ediyoruz. Mahallelerimizde yeni yaptığımız bu parklar çocuklarımızın daha kaliteli zaman geçirmesi açısından büyük önem arz ediyor. Parklarımız bunlarla sınırlı kalmayıp tüm mahallelerimiz de sokaklarımız da uygun olan yerlere oyun parklarımızı kurmaya devam edeceğiz.

Çocuklarımızın sağlığı ve güvenliği açısından parklarımızın tabanını kauçuk zeminle kaplayıp konulacak spor aletleriyle de vatandaşlarımızın spor yapmasına imkân tanımış olacağız.”

BAŞKAN KOCATEPE GAZETECİLERE PROJELERİ GEZDİRDİ