Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / LOMAŞENİN ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

LOMAŞENİN ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, göreve geldiğinden bu yana her geçen gün büyüyen ve gelişen Artvin’in alt yapı sorunlarının giderilmesi için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda su ve kanalizasyon şebeke çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Artvin Belediyesi, bu kapsamda Seyitler Köyünün mücavir alanı olan Aydoğan(Lomaşen) Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmalarına devam ederek Aydoğan Mahallesinin yıllardır çözülemeyen kanalizasyon sorunu çözüme kavuşturdu.

Bu çalışmalar çerçevesinde mevcut abonelerin kullandığı giderler tek hat olarak alt Lomaşen’e buradan da Artvin giriş köprüsü mevkiindeki genel şebekeye verilecek.

Çalışmada 10 kişilik ekip tarafından 3 kilometre uzunluğunda 1 metre derinliğinde el ile kazı işlemini yapılarak 30 metre aralıklarla logar konuldu.

Çalışmalar Alt Lomaşen mahallesinde iş makinesinin yaptığı kazı çalışmaları ve koruger boru yerleştirmesi ile devam ediyor.

Kanalizasyonda aboneler için 150 milimetre (mm), ana hat içinde 250 mm çapında koruger borular kullanılacak.

ARTVİN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ