Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / KURS EĞİTMENLERİ ÇANAKKELE ZİYARETİNDEN DÖNDÜ

KURS EĞİTMENLERİ ÇANAKKELE ZİYARETİNDEN DÖNDÜ

Artvin Belediyesinin katkılarıyla, Artvin Belediyesi Engelsiz Yaşam Kültür, Sanat Merkezi, Artvin Belediyesi Hanımlar Lokali personeli ve Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri Çanakkale gezisinden dönerek Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Çanakkale gezisine katılan kafile adına söz alan kurs eğitmeni Sevinur Ata, Çanakkale gezisinin çok verimli geçtiğini söyledi. Ata; “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocatepe’ye maddi ve manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Çanakkale gezimiz bizim için oldukça verimli ve öğretici geçti” dedi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ise Çanakkale’ye kuru bir tarih olarak bakmamak gerektiğini bu yüzdende o tarihin yaşandığı topraklara gitmek isteyen herkesi göndermek için çalışmalarının devam ettiğini belirterek şunları söyledi. Kocatepe;” Çanakkale bizler için çok büyük bir değerdir. Oraya istiyoruz ki tüm Artvinli hemşehirilerimiz gidip görsün. Kuru bir tarih olarak bakmasın. Umarım sizler içinde verimli geçmiştir.”dedi.

Kocatepe, Artvin’de birlik beraberlik içersinde çalışmaları yürüttüklerini de ifade ederek Belediyenin Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezi ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin ürettikleri ürünlerin Artvin’in turizme yönelik hediyelik eşyası olduğunun da altını çizdi.

Ziyarette, Çanakkale gezisi anısına halk eğitimi eğitmenlerinin özel olarak yaptığı 3 boyutlu rölyef çalışması Esmaül Hüsna tablosunu Başkan Mehmet Kocatepe’ye hediye ettiler.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı