Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ PERSONEL BAYRAMLAŞMASI

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ PERSONEL BAYRAMLAŞMASI

Artvin Belediyesinde Kurban Bayramı öncesi personel bayramlaşma töreni düzenledi.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, göreve geldiği günden bu zamana kadar dini bayramlarda başlattığı personel bayramlaşma programını bu kurban bayramında da geleneği bozmadı.

Başkanlık makamında gerçekleşen Bayramlaşma töreninde Belediye  Başkanı Mehmet Kocatepe ve Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Aydemir Akköy ile birlikte Birim amirleri eşliğinde gelen personelleriyle tek tek tokalaşarak kurban bayramlarını tebrik etti.

Başkan Kocatepe, vatandaşların huzurlu, güvenli, temiz bir ortamda bayram geçirmeleri için gereken önemlerin alındığını ve görevli personelin fedakârca çalıştığını ifade ederek haklarını helal etmelerini istedi. Bayramlar kırgınlıkların, küskünlüklerin geride bırakıldığı özel müstesna günler olduğunu da hatırlatarak yaklaşan kurban bayramlarını tebrik etti.

ARTVİN BELEDİYESİNDEN MİLLİ BİR ADIM DAHA