Anasayfa / Galeri / KOCATEPE’DEN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

KOCATEPE’DEN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm vatandaşların Dünya Çevre Günü’nü kutladı.

Başkan Kocatepe yayınladığı mesajında, “Doğayı korumak, çevre sorunlarının çözümü için çalışmak, gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sağlayabilmek, tüm insanlığın en önemli görevlerinden biridir. 1972 yılında, Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı´nda alınan bir kararla, 5 Haziran günü, Dünya Çevre Günü olarak kabul edilmişti. Bu günün değil, her günün Dünya Çevre Günü olmasını temenni ediyorum. Çevre dostu bir yönetim anlayışıyla, İlimizi çevre kirliliğinden uzak tutmak istiyoruz. Sosyal hayatta yaşanan gelişmelerin çevreyi olumsuz etkilememesi için gerekli önlemleri alacağız. Park ve Bahçeler müdürlüğümüz çalışmaları kapsamında yüzlerde ağaç dikimi, 100 bin çiçek ekimi,  yeşil alanlar oluşturma ve peyzaj çalışmalarımızla yeni görümler kazandırdık kazandırmaya da devam edeceğiz” dedi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “ Cennet misali Artvin’imiz havasıyla, suyuyla, ormanıyla turizm şehri olma hedefi yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.  Dünya Çevre Günü´nün Artvin Halkı başta olmak üzere, tüm insanlık için, onun da ötesinde tüm canlılar, tüm varlıklar için hayırlara vesile olmasını diliyorum ”dedi.

Artvin’de Ahilik Haftası etkinlikleri başladı