Anasayfa / Galeri / KOCATEPE’DEN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI

KOCATEPE’DEN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI

KOCATEPE, “BÜYÜKLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK BİZLERİN ÖNCELİKLİ GÖREVİDİR”

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran, Kültürel değerleri yarınlara taşınmasını sağlayan en değerli bireyler olduklarını belirten Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Bu özel dönemde büyüklerimize sahip çıkmak, onlarla daha yakından ilgilenmek ve onların en iyi şartlarda yaşanlarını sağlamak için tüm bireylerin üstlerine düşen görevleri yerine getirmek zorunda” dedi.

Başkan Kocatepe mesajında, “Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sağlamak bizlerin öncelikli görevleri arasındadır. Yaşlılarımız binanın çatısı gibi toplumun çatısını oluşturuyor. Bir bina nasıl çatısız olmazsa bizler de onlarsız, onların duası olmadan olamayız. Büyüklerimizin rahatı, güveni, huzuru, sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle büyüklerimizin ellerinden öpüyor, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününüzü kutluyorum” diye konuştu.

TBB’DEN ARTVİN’DE İŞ MAKİNALARI HİBE EDİLDİ