Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / KOCATEPE, YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI

KOCATEPE, YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından gerçekleştirilen ‘Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor’ yarışmasının töreninde ödülünü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuzdan aldı.

Kent İçi Ulaşım Kategorisinde ‘Artvin Giriş Yolu’ projesiyle yılın yerel yöneticisi seçilen Başkan Kocatepe, Artvin’e kalıcı eserler bırakmak için çalışmalar yaptığını belirterek bu ödüle layık görülmesinde ki esas emeğin belediye personeli ve Artvin halkı olduğunu söyledi.

Kocatepe; “ Artvin’e sevdamız hizmetle ölçülür dedik ve göreve geldiğimiz günden bu güne kadar gece gündüz hizmet etmeye çalışıyoruz. Şehrimizin en önemli sorunlarından biri haline gelen ulaşım konusunda ki projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bunlardan bir tanesi ve en önemlisi olan şehre giriş yolumuzu bir yıl gibi kısa zamanda bitirerek hizmete açtık. Daha önceden İnönü caddesinden giriş çıkış yapılan ketimize artık Cumhuriyet caddesinden giriş yaparak trafiği büyük ölçüde rahatlatmış olduk. Yolumuzun yapılmasında bizlere büyük destek olan eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Kadir Topbaş ağabeyimize de vefa göstergesi olarak ‘Dr. Kadir Topbaş Bulvarı’ ismini verdik.

Yerel Yönetimler Dergisi bizim bu projemizi ankette en çok oy alan proje arasında olduğunu açıklayarak bizleri Yılın En Başarılı Belediye Başkanı seçtiler. Bu ödülü Artvin adına alarak hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

BAŞKAN KOCATEPE KOLTUĞU MİNİK ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ