Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / KOCATEPE, SAHA AMİRLİĞİ PERSONELİYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

KOCATEPE, SAHA AMİRLİĞİ PERSONELİYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Saha Amirliği personeliyle kahvaltıda bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Saha Amirliğinde düzenlenen kahvaltıya, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Zafer İnce ve Saha Amirliği personeli katıldı. Kahvaltıda saha amirliğinin daha verimli çalışabilmesi için karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Saha Amirliğin işinin ne kadar zor ve özveri isteyen bir iş olduğunu belirterek şunları ifade etti: ”Saha Amirliğinde çalışıyor olmak demek fedakârlık demektir. Bu şehrin daha yaşanabilir hal alması için sürekli çalışıyorsunuz yeri geliyor uykusuz kalıyorsunuz yeri geliyor ailenizi görmüyorsunuz bunun için gösterdiğiniz fedakârlıktan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Belediye olarak kullandığınız iş makinelerini daha bilinçli ve etkili bir şekilde kullanmanız için sizlerinde isteği doğrultusunda kurslara gönderelim böylelikle de kullandığınız bu devasa araçları daha özgüvenli bir şekilde kullanmış olursunuz. Ben istiyorumki, tır şoförü sadece tır kullanmasın forkliftte kullansın günde 2 tur tır kullandıktan sonra arta kalan zamanında forklifti kullanarak arkadaşlarına yardımcı olsun. Böyle birden fazla araç kullanan personel sayımız arttıkça idarecilerimizde sizlerin izin isteklerini rahatlıkla ayarlayabilir. Saha amirliği de tıpkı futbol gibidir; mevkiler birbirine yardım etmezse münferit oynarsa kopukluklar başlar buda sorunlara sebep olur bunun için herkesin birbirine yardımcı olmasını istiyorum. Artvin’imiz için daha disiplinli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Kahvaltı sonrası Başkan Kocatepe,  saha amirliği ekiplerine hayırlı çalışmalar dileyerek saha amirliğinden ayrıldı.

KÜLTÜR SOKAĞINDA ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI