Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / KOCATEPE, “İYİ Kİ ÖĞRETMENLERİMİZİN ESERİYİZ”

KOCATEPE, “İYİ Kİ ÖĞRETMENLERİMİZİN ESERİYİZ”

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Kazım Karabekir Anadolu Lisesi Öğrencilerine röportaj verdi.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Vali, Belediye Başkanı, Milli Eğitim Müdürü ve vatandaşlarla yaptıkları röportajlarda Öğretmen Nedir?  sorusuna cevap arayan Artvin Kazım Karabekir Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri Onur Tuna Demirci ve Soydan Yazıcı Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile makamında röportaj yaptı.

Başkan Kocatepe, Öğretmen Nedir? Sorusuna verdiği röportajda 24 Kasım Öğretmenler günü tebrik ettiğini belirterek şunları söyledi.  Kocatepe;”  Çocuk dolayısıyla toplum anne babanın ürünü ise öğretmenin de eseridir. Bu eserleri toplumumuza kazandırırken her türlü fedakârlıktan kaçınmayan manevi tatmin noktasında belki mesleklerin en güzeli öğretmenlik mesleğini yapmış birisi olarak öğretmenliğimden de en az Belediye Başkanlığım kadar onur duydum zevkle yaptım. Tüm meslektaşlarıma bu vesile ile sevgilerimizi saygılarımızı muhabbetlerimizi sunuyoruz. İyi ki Öğretmenlerimizin eseriyiz” dedi.

Röportajda Kazım Karabekir Anadolu Lisesi okul müdürü Erdoğan Öztürk’de hazır bulundu.

KÜLTÜR SOKAĞINDA ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI