Anasayfa / Haberler / KOCATEPE” HER DAİM ÇALIŞANIMIZIN YANINDAYIZ”

KOCATEPE” HER DAİM ÇALIŞANIMIZIN YANINDAYIZ”

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe,  her zaman çalışanlarının yanında olduğunu söyleyerek 1 Mayıs işçi bayramını kutladı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Emekçilerin bayramını kutlayan Başkan Kocatepe, mesajında şöyle dedi; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, kaynaklarımızı doğru kullanmak, çalışanlarımıza haklarını eksiksiz verebilmek için çaba gösteriyoruz. Çünkü çok iyi biliyoruz ki, eğer gerçekten emekten, insandan ve işçiden yanaysak, emeğinin karşılığını eksiksiz vermemiz gerekiyor.Bizler Artvin Belediyesi olarak “Çalışanlarımız işinde ve işyerinde mutsuz olursa, bu olumsuzluk doğrudan aile hayatına yansır ve bu da sağlıksız bir toplumun işaretidir” anlayışı ile çalışanlarımızın işlerinden ve kurumumuzdan duyduğu memnuniyeti artırmak ve haklarını korumak adına elimizden geleni yapıyoruz.

Birlik ve beraberlik içinde, birbirimize inanıp güvenerek, aynı hassasiyet içinde hareket etmemiz durumunda, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmaz. Yıl içerisinde düzenli olarak çalışanlarımızla toplantılarda, eğitim seminerlerinde bir araya geldik. İşçi kardeşlerimi zaman zaman gece yarısında görevinin başında ziyaret ederek sohbet edip bizzat sorunlarını taleplerini dinledik. Her daim işçilerimizin çalışanlarımızın yanında olduk olmaya da devam ediyoruz.

Bu bağlamda tekrardan alın teriyle ekmeğini kazanan bütün vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutluyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Yüz Ak’ıyla 3 Yılda Yaptığımız Hizmetleri Halkımıza Anlattık