Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Kocatepe “Bayram Tadında Günler Geçirmemizi Diliyorum”

Kocatepe “Bayram Tadında Günler Geçirmemizi Diliyorum”

İftar sofrasında personeliyle bir araya gelen Başkan Kocatepe, çalışanların bayramını kutlayarak ‘bayram tadında günler geçirmemizi diliyorum’ dedi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Kocatepe’nin Grand Artvin Otelde verdiği iftar yemeğine Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri,  belediyede bünyesinde çalışanlar aileleriyle birlikte katıldı. Belediye çalışanları ile  birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, çalışanlarının bayramını kutladı.

Akşam ezanının okunması ile oruçların açılmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Kocatepe, iftar davetine icap eden personeline teşekkür etti. Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayında, değerli personeliyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Kocatepe, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir şehre hizmet ederken bir şehrin mutlu olmasını beklerken en çokta buna kendi çalışanlarımızın katkı olduğunu düşünüyoruz.  İftar davetimize icap eden değerli çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.  3 yıldır birlikte çalışıyoruz artık bizleri tanıdınız. Kızmamız da sevmemiz de samimiyetle olur. İnsan gibi adam gibi çalışır, insan gibi adam gibi oturur yeriz.  Sizlerle birlikte gün geçtikçe Artvin’imiz de tarih yazmaya devam ederiz. Kedi emeğimizi bile sizin emeğinizle paylaşmaya hazırız.  Çalışan tüm kardeşlerimizden bayram öncesi haklarını helal etmelerini istiyoruz bizlerinde hakkı geçmişse helal olsun diyorum”

Butik Huzur Kenti Artvin

Başkan Kocatepe, personelinin bayramını kutlayarak Kafkasör Festivalinde ilimizi ziyaret edecek misafirlerin memnun ayrılması için özverili çalışmalarını istedi.  Kocatepe ;” Önümüz Bayram önümüz Kafkasör.  Bildiğiniz gibi Kafkasör önce belediyemizin daha sonra tüm Artvin’in festivalidir.  Bunun için her birinizden canla başla çalışmanızı istiyorum. Artvin’in turizm kenti olma yolunda önüne hedef koyan ilimizin tanıtım çalışmasıdır. Bizler elimizden geldiğice değerlerimize sahip çıkar benimsersek başka şehirlerde olmayan güzellikler Artvin’de yaşanır.  Bizim bozulmamış doğamız butik bir huzur kenti olma özelliğimiz var.  Belki de en güzeli birbirine tutkuyla bağlı bir şehir olmamızdır.

İftar sofrası bereketlidir inşallah rabbim kalplerimizi de bereketlendirsin. Bu aziz günler yüzü suyu hürmetine ailelerinize evlerinize huzur saadet versin. Şehrimize ülkemize milletimize tüm İslam âlemine sevgi kardeşlik birlik dirlik versin.  Ülkemiz üzerinde hesabı olanlara da hidayet versin hidayeti mümkün değilse kahretsin.  Hepinizin bayramını tebrik ediyorum bayram tadında günler geçirmemizi diliyorum” diye konuştu.

Fotoğraf Albümü için tıklayınız

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ARTVİN’DE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE ANILIYOR