Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / KOCATEPE, BAYRAM AREFESİNDE HASTALARI UNUTMADI

KOCATEPE, BAYRAM AREFESİNDE HASTALARI UNUTMADI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Kurban Bayramını Artvin Devlet Hastanesi’nde geçiren hastaları Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve eşi Hacer Kocatepe’nin yanı sıra AK Parti Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güneri, AK Parti Artvin İl Gençlik Kollar Başkanı Burak Coşkun ve AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Şadan Soy ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunup Kurban Bayramlarını kutladılar.

Hastalarla tek tek ilgilenerek bayram kolonyası hediye eden başkan Kocatepe, vatandaşın iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya çalıştıklarını ifade ede ederek, hasta ziyaretinin sünnet olduğunu belirtti. Kocatepe, ” Hastaları ziyaret ediniz. Dua etmelerini isteyiniz. Şüphesiz hastaların duası makbul, günahları da affedilmiştir.

Peygamber Efendimizin hasta ziyaretleri ile ilgili hadis-i şerif-i böyledir. Bizde vatandaşlarımızdan kopmadan ve dinimizin gereği gibi yaşamak adına vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Bu amaçla rahatsızlık geçiren vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunup onlardan dua etmelerini istiyoruz. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin” dedi.

Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek başkan Kocatepe’ye teşekkürlerini ilettiler.

Ziyarette Artvin Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Hasan Gündoğdu  ve görevli personel hazır bulundular.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ARTVİN’DE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE ANILIYOR