Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER TOĞRAĞA VERİLDİ

KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER TOĞRAĞA VERİLDİ

Artvin’de otomobilin nehre düşmesi sonucu hayatını kaybeden 2 kişi toprağa verildi.

Kerim Çiftçi’nin kullandığı 08 AR 685 plakalı otomobilin, Artvin-Şavşat karayolunun 34. kilometresinde Çoruh Nehri’ne düşmesi sonucu hayatını kaydeden Kerim Çiftçi ve Dursun Gül Artvin Merkez Camisinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

İl Müftüsü Hasan Güneş’in kıldırdığı cenaze namazına Artvin valisi Ömer Doğanay, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Erkan Balta, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kerim Çiftçi’nin cenazesi Salkımlı Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilirken, Dursun Gül’ün cenazesi de Bağlıca Köyünde toprağa verildi.

Kazada kaybolan Selim Aksakal’ı arama kurtarma çalışmaları ise sürüyor.

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN ENFLASYON İLE MÜCADELEYE TAM DESTEK