Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / KAYBETTİĞİ PARASINI ZABITADAN TESLİM ALDI

KAYBETTİĞİ PARASINI ZABITADAN TESLİM ALDI

Orta Mahalle 7 Mart Sokak üzerinde bir miktar para bulan duyarlı vatandaş Mete Gökçe, parayı Artvin Belediyesi Zabıta ekiplerine teslim etti.

Artvin Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan araştırma ve anonslar sonucunda paranın sahibi Seyfettin G. Artvin Belediyesi zabıta müdürlüğüne gelerek, zabıtalar tarafından paranın gerçek sahibi olduğunu anlamak için sorulan sorulara doğru cevap vermesi üzerine kaybettiği parayı teslim aldı.

Zabıta ekiplerinden parayı teslim alan Seyfettin G.:kaybettiği paranın bir başkasının olduğunu ve bulunduğu için mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

“Emanet parayı kaybettiğimden dolayı üzülüyordum ve paradan umudu kesmiştim. Parayı kendi cebimden vermeyi düşündüğüm anda Artvin Belediyesinden yapılan anons üzerine Belediye Başkanlığına gelerek zabıta ekiplerinden parayı teslim aldım. Parayı bulan Mete Gökçe Beye ve Artvin Belediyesi Zabıta ekiplerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ARTVİN BELEDİYESİNDEN MİLLİ BİR ADIM DAHA