Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / KANTAR, BAŞKAN KOCATEPE’YE KİTABINI HEDİYE ETTİ

KANTAR, BAŞKAN KOCATEPE’YE KİTABINI HEDİYE ETTİ

Artvinli Gazeteci Araştırmacı Yazar Yüksel Kantar, ikinci kitabı olan ‘Sözümüz Meclisten İçeri 2 ‘ adlı kitabını Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye hediye etti.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret eden Araştırmacı Yazar Yüksel Kantar, 2011 – 2018 yılları arasında köşesinde kaleme aldığı Artvin’e yönelik fikirleri, yerel ve ulusal meseleleri bardağın dolu tarafından bakarak pozitif dille gündeme getirdiği yazılardan oluşan kitabı ‘Sözümüz Meclisten İçeri 2’ adlı kitabını Başkan Kocatepe’ye takdim etti.

Başkan Kocatepe, Kantar’ın başarılı bir eser ortaya koyduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “ Bizim derdimiz Artvin’e hizmet. Sizin gibi değerli yazarlarımız da bu hizmetleri kaleme alıp daha geniş kitlelere ulaşan yazılarla halkımıza tanıtmanız bizleri memnun ediyor. Bu yazılarınızı bir kitapta toplayarak Artvin’in hizmet tarihine ışık olacak eser kazandırdınız. Bu eserde bana da yer ayırdığınız için memnuniyetimi ifade eder çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Yazar Kantar ise, 2004 – 2011 yılları arasında ki yazılarından oluşan “Sözümüz Meclisten İçeri’  kitabını olduğunu hatırlatarak 2011 – 2018 yılları arasında ki çalışmaların yer aldığı “Sözümüz Meclisten İçeri 2 ’’ eserini çıkardığını söyledi.

Kantar, Kocatepe’ye de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek her zaman yanında olduğunu belirtti.

ARTVİN’DE ÇANAKKALE RUHU YAŞANACAK