Anasayfa / Haberler / KANDİL ÇIKIŞI SİMİT İKRAMI

KANDİL ÇIKIŞI SİMİT İKRAMI

Artvin Belediyesi, Miraç Kandili gecesi dolayısıyla Artvin merkezdeki cami ve mescitlerin çıkışlarında vatandaşların kandilini kutlayarak kandil simidi dağıtıldı.

Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan Halit Paşa Cami çıkışında görevli personelle birlikte vatandaşlara kandil simiti ikram ederek kandillerini kutladı. Cami çıkışında vatandaşların kandillerini kutlayan Başkan Yardımcısı Yazan, Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde kandillerin önemi daha da fark edilir olmaktadır. Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Yüreğimizi nefret ve düşmanlık gibi duygulardan temizlemeye çalışmalıyız. Bu mübarek günlerin ve gecelerin, el ele verip tüm dünyada barışı tesis etmemiz için bize sunulmuş birer fırsat olduğunu unutmamalıyız.” dedi.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ