Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / İTFAİYE MÜDÜRÜMÜZ MEHMET KARA’YA VEDA YEMEĞİ

İTFAİYE MÜDÜRÜMÜZ MEHMET KARA’YA VEDA YEMEĞİ

Artvin Belediyesinde 3,5 yıldır itfaiye müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Kara’nın Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye şube müdürlüğüne tayini çıkması üzerine Atatepe sosyal tesislerin de veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Aydemir Akköy,birim amirleri itfaiye ve belediye  personeli katıldı.

Programda Başkan Kocatepe, itfaiye müdürünün ilimizde yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kocatepe; ” Değerli Mehmet kardeşim Artvin Belediyesi itfaiye müdürlüğüne kısa zamanda çok şey kattığını gördük. Bundan sonra da Artvin itfaiyesini unutmayacağını Ankara itfaiyesinden gerekli yardım ve desteği yapacağını biliyoruz. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

İtfaiye müdürü Mehmet Kara ise; ” Karınca kadarınca Artvin’e daha farklı bir itfaiye teşkilatı kavuşturduk. Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’nin çok büyük destekleri olmasaydı şuan da tüm Artvin’e yetecek itfaiye teşkilatımız olmayacaktı. Bu konuda itfaiye müdürlüğü olarak gerçekten şükranlarımızı sunarız. Ayrıca bizimle mesai yapan ve Artvin Belediyesinde çalışan emekçi kardeşlerimiz müdür arkadaşlarımıza teşekkür ederim. En büyük teşekkürü de itfaiye müdürlüğünde 7/24 mesai yapan personelimize ediyorum. Buradan gidiyoruz ama baba topraklarını unutmayacağız.  Ankara’da her daim bir ağabeyinizin kardeşinizin olduğu asla unutmayın. Hakkınızı helan edin benden yana da helal olsun.”dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan Yardımcıları ve  birim amirleri tek tek söz alarak Mehmet Kara’ya  hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye şube müdürlüğüne tayini çıkan Mehmet Kara’ya çeşitli hediyeler verdi.

İtfaiye personeli ise Kara’ya kol saati hediye ederek yeni görevinde başarılar diledi.

BALCIĞOĞLU MUHTARI BEKİR YILDIRIM’DAN BAŞKAN KOCATEPE’YE TEŞEKKÜR