Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / İTFAİYE EKİPLERİ BİR YANGINA DAHA TAM ZAMANINDA MÜDAHALE ETTİ

İTFAİYE EKİPLERİ BİR YANGINA DAHA TAM ZAMANINDA MÜDAHALE ETTİ

Artvin Belediyesi İtfaiye Ekipleri Çarşı Mahallesinde sabah erken saatlerde yaşanan yangına hızla müdahale ederek büyük bir faciayı önledi.

Artvin’de dün sabah saatlerinde Şehit Dursun Acar Caddesi’nde Tunç Apartmanın 3’üncü katında Mesut Kılıç’ın kiracı olarak oturduğu dairede çıkan yangına zamanında müdahale eden Artvin Belediyesi İtfaiye ekiplerinin can kaybı yaşanmadan yangını söndürmesi ile sonuçlandı.

Olay sırasında apartmanın zamanında boşaltılması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı.

Yangında can kaybı ve önemli oranda bir mal kaybının önüne geçildi.

Ekiplerin olay yerinde söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, konuyla ilgili açıklamasında belediye olarak 110 itfaiye irtibat telefonu aranır aranmaz olay yerine gidip gereken müdahaleyi yaparak can ve önemli oranda mal kaybını önlemek için canla başla çalıştıklarını söyledi.

Yazan, açıklamasında İtfaiye ekiplerimize sabah erken saatte gelen Şehit Dursun Acar Caddesinde yangın ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan İtfaiye ekiplerimiz yangına anında müdahale edip vatandaşlarımızın mağdur olmasını önledi. Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe, göreve geldikten sonra itfaiye teşkilatında araç, makine, teçhizat alımı gibi personel eğitimlerine önem vererek teknolojik ekipmanlarla donatmak oldu. Bu sayede 110 nolu irtibat telefonumuz arandığı an olay yerine hızla hareket eden tam donanımlı eğitimli ve tecrübeli ekiplerimizle yangına anında müdahale ederek can ve mal kaybını önlüyoruz“dedi.

( Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü )

BAŞKAN KOCATEPE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEK İÇİN STRASBOURG’DA