Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / İNCE : “VATAN SAVUNMASINI HER ALANDA SÜRDÜRECEĞİZ”

İNCE : “VATAN SAVUNMASINI HER ALANDA SÜRDÜRECEĞİZ”

İnce, “Direnişten, dirilişe geçen büyük mücadelenin tam anlamıyla başarıya ulaşması için vatan savunmasını her alanda sürdüreceğimizi deklare ediyoruz.”

Memur Sen Artvin Şube Başkanlığı 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanmasının askeri darbe girişimine tepki gösterip milli iradeye sahip çıkmak için bir basın açıklaması yaptı.

Artvin Halitpaşa Meydanında Memur Sen Artvin in İl Temsilcisi İbrahim İnce’nin yaptığı basın açıklamasına; Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak, Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Sendika Temsilcileri üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılarak destek verdi.

İbrahim İnce yaptığı açıklamada Fetullahçı Terör Örgütünün küresel terör şebekesi olduğunu ifade ederek             FETÖ’nün bütün imkân ve kabiliyetlerini kullanarak denediği kanlı darbe girişimini bir kez daha lanetliyoruz,  şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, milletimize ve devletimize başsağlığı, yaralı kardeşlerimize de Rabbimizden şifa diliyoruz” dedi.

Küresel terör şebekesi FETÖ’nün içeriden ve dışarıdan aldığı destekle devleti ve milletin tüm değerlerini hedef alan kanlı kalkışmasının alçaklık, hainlik ve canilik tarihine geçtiğini kaydeden İbrahim İnce halkının onurlu ve şanlı direnişinin tarihe altın harflerle yazıldığını kaydetti.

İnce “Katil cuntacıların “işgal” ve “istila” hareketini millet püskürttü, devlet ile el ele vererek topyekun temizlik hareketini başlatmıştır. Sancağı en önde sadece eliyle değil yüreğiyle taşıyan millet geleceğine sahip çıkmıştır. Sultan Alpaslan’ın, Kılıçarslan’ın, Selahaddin Eyyubi’nin, Ertuğrul Gazi’nin, Osman Gazi’nin, Orhan Gazi’nin, Fatih Sultan Mehmet’in, Kanuni Sultan Süleyman’ın, Yavuz Sultan Selim’in ve Mehmet Akif’in torunları büyük Türkiye yolculuğunu durdurmaya çalışan teröristlere diz çöktürmüştür.

Bitmedi! Sahayı temizleyen millet, devletin hücrelerine yerleşen, tüm bedenini ele geçirmeye çalışan lanet virüsün topyekun sökülüp atılması için ayağa kalkmıştır.  Bugün ülkemizin yerli ve milli unsurlarının hep birlikte verdiği destansı mücadelesine tanıklık ediyoruz. Bu mücadeleyi verenler sadece Anadolu için değil tüm insanlık için veriyor. Tüm mazlumların umudu olan Türkiye’yi canı pahasına savunuyor, topyekun insanlığın kurtuluşu için tarih yazıyor.

“SEN”, “BEN” DEMEDEN SONUNA KADAR BUGÜN DE MÜCADELE EDECEĞİZ

Büyük Memur-Sen ailesi olarak bu şanlı mücadelenin en ön saflarında 81 ilde 1 milyon üyemizle yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Direnişten, dirilişe geçen büyük mücadelenin tam anlamıyla başarıya ulaşması için vatan savunmasını her alanda sürdüreceğimizi deklare ediyoruz. Dik duruyoruz, emanete sahip çıkıyoruz, değerlerimizi kuşanarak yeryüzünde fitne, kaos ve terör hakim olsun diye savaşan katillerin kanlı planlarını yerle bir ediyoruz.

Memur-Sen, kardeşlik anlayışıyla coğrafyamızı bir ve bütün tutacak kadroların harmanlandığı teşkilattır. Bu teşkilat ayaktadır. Memur-Sen, iyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin yeryüzüne egemen olması için verilen mücadelenin adıdır. Hz. Ömer’in vurguladığı gibi, “Şerri bilmeyen, onun tuzağına düşer” ilkesiyle şer ile mücadele eden hayrın yanında olan bu teşkilat, ezeli kardeşliğimizi ve birliğimizi hedef alan hainleri, kutlu yürüyüşümüzü ve direnişimizi durdurmaya çalışan alçakları asla affetmeyecek, hesap soracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Fetullahçı Terör Örgütü’nün, terörist unsurları öncülüğünde 15 Temmuz 2016 akşamı gerçekleştirdiği cunta ve darbe girişimine karşı ilk gün olduğu gibi “Sen”, “Ben” demeden sonuna kadar bugün de mücadele edeceğiz, rehavete kapılmayacağız, olası yeni karanlık senaryoları yüreklerimizi birleştirerek yırtıp atacağız. 81 ilde alanlardayız” diye konuştu.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ARTVİN’DE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE ANILIYOR