Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / İMAM HATİPLİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN HALEP İÇİN KERMES

İMAM HATİPLİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN HALEP İÇİN KERMES

Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri Halep’te kuşatma altındaki sivillere yardımda bulunmak amacıyla kermes düzenledi.

Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen yiyecek içecek kermesine Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın,  AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak, AK Parti Artvin İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Birim Başkanı Yüksel Kantar, AK Parti Artvin Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güneri,  Okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kermese katılarak Halep’te zulüm gören insanlar için bir nebzede olsa yardımda bulunmak için kermes düzenleyen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.  Kocatepe, “Ülkenin huzurunu bozmak için hain saldırılarda bulunan terör örgütleri bunu asla başaramayacaklarını çok iyi bilsinler. Bizler kendi yaralarımızı da sarar Halep’te yaşanan insanlık dramı içinde elimizden geldiğinin fazlasıyla yardım ederiz. Birliğimizi beraberliğimizi bu zamanlarda daha çok pekiştirip diri oluruz.  Kayseri’de komando askerlerimize kalleşçe saldıran onlarca eve ateş düşüren terör örgütlerini lanetliyoruz.  Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine Türk Silahlı Kuvvetlerine ve ülkemize sabırlar yaralı Mehmetçiklerimize vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Halep için yardım kermesi düzenleyen kardeşlerimizden de Allah razı olsun. “dedi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmeni Havva Yıldırım kermesten elde edilen geliri Halep ‘e yollayacaklarını belirterek şunları söyledi. Yıldırım; “ Bugün Artvin İmam Hatip Lisesi olarak Halep için kermesteyiz. Çünkü biz bunu biliyoruz ki haklı olmak yetmiyor güçlü olmak gerekiyor. Güçlü olabilmek için güçlerimizi birleştirdik. Bütün öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz bütün Artvinli dostlarımızla güçlerimizi birleştirdik.  Halep için bir nebze olsun bir şeyler biriktirmeye çalışıyoruz.  Bu anlamda bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz. Ümmeti Muhammed Türkiye ve tüm dünya için iyilik istiyoruz biz. Özellikle dostluk istiyoruz barış istiyoruz. Umarız bu dileklerimize bir nebze katkıda bulunmuş oluruz”dedi.

Öğretmen ve öğrencilerin ortaklaşa yaptığı Pilav, Tavuk, tatlı tuzlu pastalar satışa sunularak elde edilen geliri Halep’te kuşatma altında bulunan sivillerin nakdi veya ayni olarak harcayacaklar.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ