Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / İFTAR ÇADIRINDA TASAVVUF MUSİKİSİ İLAHİ DİNLETİSİ

İFTAR ÇADIRINDA TASAVVUF MUSİKİSİ İLAHİ DİNLETİSİ

Artvin Belediyesi tarafından şehrin değişik iki noktasında kurulan iftar çadırlarında iftardan sonra çeşitli etkinliler yapılmaya başlandı.

Ramazan etkinlikleri kapsamında Artvin Belediye Başkanlığı binası önünde kurulan İftar çadırında Artvin Belediyesi Tasavvuf Musiki korosunun İlahi Dinletisi etkinliği düzenlendi.

Belediye önünde ki iftar çadırında yaklaşık 500 kişi, ezan ve top sesinin duyulmasının ardından dualar ederek oruçlarını açtı.

Yenilen yemeğin ardından yemek duası yapılarak Atapark önünde kurulan sahnede estürmanlar eşliğinde 5 kişiden oluşan Artvin Belediyesi Tasavvuf Musikisi sahne aldı. Birbirinden güzel ilahi ve ezgileri 45 dk boyunca çadırdaki vatandaşlara seslendirdi.

Artvin Belediyesinin ramazan etkinlikleri ramazan sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

İftara Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, Özel Kalem Müdürü Erşan Kaya, Sosyal ve Kültürel İşler Müdürü Hamdi Özder, Mali Hizmetler Müdürü Uğur Yılmaz, Personel Müdürü Oğuzhan Pehlivan, Belediye Birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TBB’DEN ARTVİN’DE İŞ MAKİNALARI HİBE EDİLDİ