Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / HER ALANDA HER DAİM HİZMETE DEVAM

HER ALANDA HER DAİM HİZMETE DEVAM

Bir Şehri Sevmek O Şehre Yaptığınız Hizmetle Ölçülür

Artvin belediyesi 7/24 çalışmalarına devam ediyor. 2016 yılındaki 26 vizyon projeyle hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkaran Mehmet Kocatepe önderliğinde ki Artvin Belediyesi vizyon projelerinin yani sıra ortaya koyduğu sosyal, kültürel ve altyapı çalışmalarıyla da vatandaşlarına en iyi hizmeti sunuyor.

Şehre estetik görüntü katmak için 100 bin çiçek projesini gerçekleştiren Artvin Belediyesi, mahalle ara yolarının düzenleme ve sergi çalışmalarına da devam edip mahalle sakinlerine daha rahat ulaşım sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsam da Çayağzı Mahallesi ara yolu ile Dere Mahallesi Hadimoğlu yolu sergi çalışmaları son hızıyla ilerliyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalar yapan Başkan Kocatepe, vizyon projelere önem verdikleri kadar da ihtiyaç ve taleplere göre birçok çalışmayı gerçekleştirmek için Belediye olarak gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

KOCATEPE, “ ÇİÇEKTE DİKERİZ, YOLDA YAPARIZ”

Başkan Kocatepe yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“ Şehrimizde kaliteyi artırmak adına 2016 yılı için 26 vizyon projeyi ortaya koyduk ve çoğunun çalışmalarına başladık. Bizler bu vizyon projelerimizin yanında mahalle temsilcilerimiz, muhtarlarımız ve idari personelimiz ile şehrin küçük ve orta ölçekli ihtiyaçlarını da tespit edip çalışmalar yapıyoruz. Bizler her alanda birçok çalışmaya imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. Bu bağlamda her fırsatta bir spor organizasyonu şehrimize getiriyor, şehrin estetik görünümü için lale-ladin-çiçek dikiyoruz, mahallelerimizin yollarını düzenleyip sergisini yapıyor ve güzel Artvin’imize ilkleri yaşatmaya çalışıyoruz. Şunu ifade etmek isterimde biz var gücümüzle şehre hizmet etmek için 7/24 çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. Yeri gelecek çiçek ekeceğiz, yeri gelecek yol yapacağız, yeri gelecek eğleneceğiz ve ilkleri şehrimize yaşatacağız çünkü bir şehri sevmek o şehre yaptığınız hizmetle ölçülür.”

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı