Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / HAYVAN SEVER VATANDAŞA BELEDİYEDEN KULÜBE HEDİYESİ

HAYVAN SEVER VATANDAŞA BELEDİYEDEN KULÜBE HEDİYESİ

Artvin’de örnek bir hayvan sahiplenme olayı yaşandı. Geçtiğimiz günlerde doğum yapan ve 5 adet yavru dünyaya getiren köpeğe sahiplenen Çiğdem Orhan Şahin isimli hayvansevere Artvin Belediyesi hediye getirdi. Köpekleri vicdanı sızladığı için sahiplenen ama bakacak yeri bulamayan Şahin’e belediye ekipleri köpek kulübesi hediye etti.

Kısa adı KİHAYKO olan Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Artvin İl Temsilcisi Taner Köse’nin girişimleriyle gerçekleşen olayda, Dere Mahallesinde oturan Hayvan sever Çiğdem Şahin, hayvanları çok sevdiğini oğlunun da isteği üzerine sokağa terk edilmek istenen yavrulara sahip çıktığını söyledi. Müstakil evinin bahçesinde kulübe yapacak durumu olmadığını söyleyen Şahin’e Artvin Belediyesi yardım elini uzattı. Belediye Çiğdem Orhan Şahin’in talebini değerlendirerek ahşaptan kulübe yapıp evinin bahçesine koydu.

Artvin Belediyesi Veteriner Hekimi Mesut Yaşar Avcı, kulübeyi teslim ederken hayvansever vatandaşa duyarlılığı için teşekkür ederek yavru köpeklere Artvin Belediyesi olarak her konuda destek vereceklerini söyledi. Çiğdem Şahin ise, Artvin Belediyesi’ne teşekkürlerini ileterek sokak hayvanlarına herkesin iyi bakmasını kış mevsiminde onlara sahip çıkmalarını en azından kapılarına yemek bırakmaları konusunda çağrıda bulundu.

Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı Öğrencilerle Buluştu