Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / HASAN AYAR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

HASAN AYAR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Çarşı Mahallesi Eski Muhtar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Artvin Çarşı Mahallesi’nde 1999-2009 Yılları arasında muhtarlık yapan Hasan Ayar bugün İkindi Namazına Müteakip Merkez Camide Kılınan Cenaze Namazının Ardından Kolorta Mezarlığına Defnedildi.

Artvin’de uzun yıllar şehirler arası otobüs şoförlüğü yapan, Sezer firmasının ilimizdeki kurucularından Çarşı Mahallesi’nin eski muhtarlarından Hasan Ayar, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak dün vefat etmişti. Artvin’in en renkli kişiliklerinden biri olan Hasan Ayar, aynı zamanda şairlik yönüyle de tanınıyordu. İlimizin sevilen simalarından Ayar’ın vefatı üzüntüyle karşılandı. Renkli kişiliği, esprili yapısı ve hayata bağlılığıyla tanınan ve katıldığı toplantılarda okuduğu şiirlerle ilimizin bir çok önemli sorununun çözümüne katkı sağlayan Ayar’ın cenazesi  bugün  Merkez Camiinde ikindi  namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Kolorta Mezarlığı’nda defnedildi.

Cenaze namazına Hasan Ayar’ın Oğulları Kadir Ayar, Zeki Ayar ve Nihat Ayar’ın yanı sıra Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Belediye Başkan Yardımcıları Aydemir Akköy, Erkan Yaza, Zafer İnce, Belediye Özel Kalem Müdürü  Erşan Kaya, Muhtarlar Dernek Başkanı Cafer Azizağaoğlu, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Daha sonra Kolorta mezarlığında merhum dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS KARARLARI ÖZETİ