Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Hasan Avcı Fotoğraf Atölyesi Açıldı

Hasan Avcı Fotoğraf Atölyesi Açıldı

Artvin’de genç girişimci Hasan Avcı Fotoğraf Atölyesini açtı.

Artvinli genç girişimcilerimizden Hasan Avcı, fotoğraf Atölyesini açtı. Çarşı Mahallesi İnönü Caddesi Aksakaloğlu İş Hanı ikinci katında faaliyetlerine başlayan Hasan Avcı Fotoğraf Atölyesi’nde her türlü fotoğraf ve video çekimlerini gerçekleştireceklerini söyledi.

Gerçekleşen açılış programına, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İŞ KUR Müdürü Cevdet Ertük, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan konuşma sonrasında yeni iş yerinin kurdelesi Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve İŞKUR Müdürü Cevdet Ertük ve iş yeri sahibi Hasan Avcı birlikte kesti.

Açılış da bir konuşma yapan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe; Hasan Avcı’nın yıllardır işini profesyonel olarak yaptığını bunun sonunda da kendine ait bildiği iş üzerine işletme açarak mesleğini taçlandırdığını belirtti. Kocatepe; ‘’ Genç Kardeşlerimizin iş sahibi olması inanın beni mutlu ediyor. Hasan Avcı kardeşimde Artvin de yıllardır yaptığı fotoğrafçılığını kendi işyerini açarak yaptı. Umarım her şey gönlüne göre olur ‘’dedi.

Geniş ve ferah ortamda stüdyosunu kuran genç girişimci engelli vatandaşlar için vesikalık fotoğraf çekiminin ücretsiz olacağının müjdesini verdi.  Şehit aileleri ve birinci derece yakınlarına da aynı şekilde ücretsiz hizmette bulunacağını belirten Avcı, “hastanede yatalak halde olan hastaların fotoğraf çekimleri için hastaneye özel olarak gidilerek ücretsiz fotoğraf çekiminde bulunacağız amamız müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır” dedi.

Mesleğinde 6 yılını dolduran Hasan Avcı nişan, düğün, sünnet, mezuniyet gibi özel günlerde yeni hizmet anlayışıyla hizmet vereceklerini  belirten iş yeri sahibi her türlü kimlik fotoğrafları, video çekimleri ile Fotoğraf Atölyesi’nde Artvin’de en iyi şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

Kurdele kesimi sonrasında fotoğraf Atölyesi davetlilere tanıtımı yapılarak gezdirildi.

DSC_9120DSC_9129

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı