Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / HALKOYUNLARINDA MİNİKLER ARTVİN’E BİR İLKİ YAŞATTI

HALKOYUNLARINDA MİNİKLER ARTVİN’E BİR İLKİ YAŞATTI

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 31 Ağustos 2 Eylül arasında Samsunda düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonasında Geleneksel Düzenlemesiz Dalda Artvin Belediyesi Halk Oyunları Doğa ve Su Sporları Spor Kulübü 3. oldu.

Türkiye Halkoyunları tarafından 31 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonasına Geleneksel Düzenlemesiz Dalda 14 ekip yarışırken Artvin Belediyesi Halk Oyunları Doğa ve Su Sporları Spor Kulübü 87.71 puanla 3. olarak  minikler kategorisinde Artvin’e bir ilk yaşattı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe; Türkiye 3’üncüsü Olarak Artvin’e bir ilki yaşatan minikleri tebrik etti.

Başkan Kocatepe:” Samsunda düzenlenen Halkoyunları Minikler Türkiye Şampiyonasında minik adımları ile büyük başarı elde ederek Türkiye 3’üncüşüğü ile Artvin’e bir ilki yaşatan gönüllerimizin birincisi miniklerimizi, onları bu yarışmaya hazırlayan hocalarını cani gönülden tebrik ediyorum. Bu sonuç Artvin’in halk oyunlarıyla özdeşleştiğinin kanıtı niteliğindedir inanıyorum ki ilerleyen yıllarda bu kategoride Artvin’e Türkiye Şampiyonluğunu da hediye edeceklerdir.” diye konuştu.

ARTVİN BELEDİYESİNDEN MİLLİ BİR ADIM DAHA