Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / HALK BANK AİLESİNDEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET

HALK BANK AİLESİNDEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET

Halk Bankası Trabzon Bölge Koordinatörü ve Bölge Yöneticisi Erdoğan Başıhoş, Artvin Şube Müdürü Kemal Kurt, Trabzon Bölge Koordinatörlüğü bölge ticari ve KOBİ Pazarlama Müdürü Emin Can Yalmanoğlu, Artvin şubesi bireysel müşteri ilişkileri yetkilisi Tugba Şen Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Halk Bankası Trabzon Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş, Halk Bank Artvin şubesine yeni atanan Kemal Kurt’un müdürlük görevini yürüteceğini bunun içinde nezaketen bir tanışma ziyareti olduğunu ifade ederek Artvin’de yapılan ve yapımı devam eden projelerin heyecan verici olduğunu söyledi. Başıhoş, Başkan Kocatepe’ye çalışmalarında başarılar dileyerek Halk Bankasının çalışmaları hakkında kısaca bilgi verdi.

Başkan Kocatepe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Artvin Halk Bankası şubesine müdür olarak atanan Kemal Kurt’a yeni görevinde başarılar diledi.

Kocatepe; “ Artvin’de 4 yıldır Belediye başkanlığı görevini yürütüyoruz. Şehrimizin birçok temel ihtiyacı olan sorunları çözdük çözmeye de devam ediyoruz. Vizyon projelerimizi bir bir hayata geçirip şehrimizi turizm noktasında hak ettiği konuma getirmeye çalışıyoruz. Hepimiz Artvin için çalışıyoruz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum sizlere ve yeni müdürümüze çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

15 TEMMUZ’UN 2. YILINDA ARTVİN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIYOR