Anasayfa / Haberler / HALİTPAŞA MEYDANI YENİ İMAJIYLA 19 NİSAN DA AÇILIYOR

HALİTPAŞA MEYDANI YENİ İMAJIYLA 19 NİSAN DA AÇILIYOR

CANLI YAYIN 17:30 DA BAŞLAYACAKTIR.

Halitpaşa Meydanında Artvin Belediyesi tarafından yürütülen peyzaj ve trafik akışını rahatlatma çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün yerine monte edilen Halk Oyunları heykeli yarın açılışı yapılarak hizmete alınıyor.

19 Nisan Salı günü saat 17.30’da açılışı yapılacak olan Halitpaşa Meydanı ve 3 metre çapında aydınlatmalı dönerli platform üzerine Artvin Halk Oyunları kıyafetli, Sarı Çiçek figürlü heykel kentimize estetik görüntü katacak.

Trafik akışını rahatlatmak ve büyük araçların rahat bir şekilde dönüş sağlayabilmeleri için takriben 7,00 metre çapında ki süs havuzu geçtiğimiz aylar içerisinde Belediye Başkanlığımızca sökülüp geniş bir alan kazandırılmıştı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Halkoyunları Federasyon Başkanı Gürhan Ozanoğlu’nun katılımıyla yapılacak olan açılışa tüm halkımız davetlidir.

halitpaşa-meydanı

Artvin’de Ahilik Haftası etkinlikleri başladı